60 dagencolumn # natte voeten

“SP Gorinchem is bezorgd over de risico’s voor buitendijkse woningbouwplannen in Gorinchem. Want in Leerdam was het op ’t randje@, meldde Waterschap Rivierenland.” zo staat er in AD rivierenland

Heel begrijpelijk want wie zit nu te wachten op natte voeten.

Fractievoorzitter Aron Foppen, van de gemeenteraad Gorinchem heeft daarom aan het college van B en W gevraagd of de toenemende kans op wateroverlast impact heeft op de bouwplannen bij de Arkelsedijk, het gebied bij Linge 2 Zuid en andere bouwplannen.

Hans van Mourik

Mag ik nu verklappen dat ik als lijstduwer van BBB Waterschap Rivierenland voor Gemeente Molenlanden en Gemeente Gorinchem een extra ogen in het zeil ga houden. Op de lijst staan heel veel mensen met echt kennis van zaken en met de poten in de klei (en liever niet in het water).

Dit is nu een dingetje wat je met gerust 💖 over kan laten aan 🍀🍀🍀BBB Waterschap Rivierenland

Waterschap Rivierenland in 4 provincies met kennis van zaken. Nat als het moet en droog als het kan, voor minder overlast en aandacht voor een beter gereguleerde waterbeheer.

Dus voor iedere kiezer in #stad en #platteland is een #stem te geven om je te ontzorgen met waterbeheer.

In de aanloop naar de verkiezingen van de Provinciale Staten op 15 maart 2023, deel ik elke dag een column over wat mij beweegt om aan deze verkiezingen mee te doen en dat BoerBurgerBeweging een (h)eerlijke keus is. Want het gaat om ons dorp, onze stad en onze provincie. Iedere dag #BBBeter