60 dagencolumn # 5 contact met leden in Giesenburg

Dinsdag 17 januari heeft de provinciale afdeling van de BoerBurgerBeweging Zuid-Holland een huiskamerbijeenkomst gehouden in de Til te Giessenburg.
Tijdens deze bijeenkomst zijn BBB-ers van de Zuid-Hollandse kieslijst in gesprek gegaan met leden en aspirant leden. Na een kennismaking werd verdiepend gesproken over het verkiezingsprogramma en de speerpunten voor komende verkiezingen.

BBB tegen grootschalige industriële windmolenparken en zonneweides

Ook werd er over regionale actuele thema’s gesproken zoals de zorgen over de toekomst van de agrarische sector, maar ook de woningbouwopgave, de noodzaak tot behoud van een spoedeisende hulp bij het Beatrix-ziekenhuis, de noodzakelijke verbetering van het OV in de streek en de plannen van de huidige gedeputeerde om op de Avelingen in Gorinchem industriële windmolens te plaatsen. Het was een avond met mooie inhoudelijke gesprekken waarmee de Zuid-Hollandse BBB straks haar werk in de Provinciale Staten kan uitvoeren. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_1252-225x300.jpeg
Edwin van den Heuvel en
Hans van Mourik


Samen met Edwin van den Heuvel mocht ik de leden wegwijs maken met het verkiezingsprogramma.
Het enthousiasme van de leden met zeer bruikbare opmerkingen gaf mij extra energie om verder met de campagne te gaan.Lid worden? of ook in gesprek met de BBB Zuid-Holland? kijk op www.boerburgerbeweging.nl/zuid-holland 

In de aanloop naar de verkiezingen van de Provinciale Staten op 15 maart 2023, deel ik elke dag een column over wat mij beweegt om aan deze verkiezingen mee te doen en dat BoerBurgerBeweging een (h)eerlijke keus is. Want het gaat om ons dorp, onze stad en onze provincie. Iedere dag #BBBeter