60 dagencolumn # 1

In de aanloop naar de verkiezingen van de Provinciale Staten op 15 maart 2023, deel ik elke dag een column over wat mij beweegt om aan deze verkiezingen mee te doen. Deze eerste column gaat over

Het nieuwe frisse en heldere ‘geluid’ van politiek bedrijven van BBB sprak mij enorm aan,


Even voorstellen: Hans van Mourik (64), fysiotherapeut getrouwd met Marjan, pedagoge en 4 jongens. Woont in Gorinchem, de mooiste Vestingstad van Nederland en ben ik ook trouwambtenaar. Gorinchem is de meest oostelijke stad van ZH, omgeven door 4 provincies in een plattelandsgebied. Bestuurlijk: 8 jaar raadslidmaatschap, diverse functies, w.o. fractievoorzitter en vergadersessievoorzitter. 4 jaar bestuurslid van Ned. ver. v. Raadsleden geweest en nog steeds actief ambassadeur in het Ondersteuningsteam van het Netwerk Weerbaar Bestuur.

Hans van Mourik, kandidaat BBB Provincie Zuid-Holland
2eHans is kandidaat

Sinds oktober ’21 met de opkomst van BBB ben ik lid geworden. Het nieuwe frisse en heldere ‘geluid’ van politiek bedrijven van BBB sprak mij enorm aan, zoals ik het zelf ook altijd in de raad heb gedaan. Met mijn afscheid van de raad en daaraan verbonden bestuurslidmaatschap NVvR kwam deze nieuwe uitdaging op het pad. Kijk met enthousiasme uit naar een mooie samenwerking om BBB in onze mooie provincie stevig op de kaart te zetten.
Ik ben empatisch betrokken bij zorg van mensen. Probeer maatschappij – kritische situaties op een ludieke manier te brengen. Humor als het kan, serieus als het moet.

Ik zou het kort houden 😉. Ik heb zoveel nuttige en vooral leuke dingen gedaan. Wil je verder kijken en heb je vragen stel ze gerust.

We hebben een mooie slogan ons dorp, onze stad, onze provincie